Opakowania foliowe Burger i Veggie
Przepis Burger i Veggie opakowania foliowe może zaspokoić Amerykański głód w około 55 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 43,1 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 4020 kalorii, 392G białka, oraz 263g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli w proszku, frytki stek, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Burger i Veggie opakowania foliowe, Grillowane Veggie Burger Opakowania Foliowe, oraz Grillowane Taco Burger i opakowania foliowe ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij cztery arkusze folii aluminiowej o wymiarach 18x12 cali.
Wymieszać wołowinę, sos Worcestershire, 1 łyżeczka mieszanki czosnkowo-pieprzowej, cebula w proszku i sól. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 1/4 cala grubości.
Umieść 1 patty na każdym arkuszu folii około 2 cali od 12-calowej strony. Top każdy z 1/2 szklanki warzyw i 8 stek frytki.
Umieść 1 kawałek kukurydzy obok każdego patty. Pozostałe 1/2 łyżeczki czosnku i pieprzu podzielić pomiędzy warzywa. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Umieść paczki na dużym arkuszu ciasteczek.
Piec 35 do 40 minut lub do termometru mięsa włożonego w środku pasztecików czyta 71°.
Umieść paczki na talerzach. Aby służyć, pokroić duże X na górze każdego opakowania; ostrożnie złożyć folię.