Online Runda 2 - Letnie Rolki

Online Runda 2 - Letnie Rolki
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Runda Online 2-letnie bułki mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka masywne masło orzechowe, zastrzeżone makaron ryżowy z pad thai przepis, mięta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Letnie Rolki, Letnie Rolki, oraz Letnie Rolki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: w misce, ubij razem masło orzechowe, woda, sos sojowy, czosnek, i płatki czerwonej papryki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W przypadku bułek: napełnij płytkie naczynie do pieczenia lub talerz ciasta gorącą wodą. Namoczyć papier ryżowy, aż zmięknie, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Umieść go na powierzchni roboczej. Wzdłuż dolnej krawędzi warstwa 1/8 makaronu, ogórków, marchwi i liści mięty. Złóż dolną krawędź nad wypełnieniem. Złóż na boki i kontynuuj zwijanie od dołu. Powtórz z pozostałymi papierem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn