Omlety z owoców morza z kremowym sosem serowym

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Omlety z owoców morza z kremowym sosem serowym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, śmietany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kremowy Sos Koktajlowy Z Owoców Morza, Lasagne z owocami morza w kremowym białym sosie, oraz Kremowy sos maślany cytrynowy do ryb i owoców morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować nadzienie mieszając musztardę Dijon z rosołem z kurczaka w rondlu, aż się rozpuści. Gotujemy na wolnym ogniu, dodajemy 1/4 szklanki śmietany i 2 łyżki masła. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, następnie mieszać w Krab i krewetki; utrzymać ciepło na małym ogniu.
Przygotować sos rozgrzewając 1/4 szklanki śmietany i 1 łyżeczkę musztardy na średnim ogniu. Na gorąco ubijamy rozdrobniony ser, następnie doprawiamy do smaku gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Ubić jajka, 1/4 szklanki śmietany, sól i pieprz razem, aż będą gładkie.
Podgrzej 8-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu i lekko olejuj sprayem do gotowania.
Wlać 1/4 szklanki mieszaniny jaj do gorącej patelni i obracać, aby cienka, równomierna warstwa jajka. Gotuj, aż ujędrni, następnie odwróć i gotuj przez kilka sekund, aby ujędrnić drugą stronę.
Aby przygotować omlety, łyżka niektórych nadzienia z owoców morza do dolnej połowy każdego omletu.
Podawać po 2 osoby skąpane w sosie Cheddar.