Przepis meksykański omlet jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ser Monterey jack, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlet Meksykański, Meksykański Omlet Ziemniaczany, oraz Omlet Z Białego Jajka Po Meksykańsku.
Instrukcje
1
W 8-in. patelnia, saute tortilla w maśle, aż zmiękną, o 2 protokół. W międzyczasie ubić jajka, wodę i sól w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać tortilla na patelni; gotować na średnim ogniu. Gdy jajka ustawione, podnieś krawędzie, pozwalając niegotowane porcje płynąć pod spodem. Gdy jajka są ustawione, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać 3/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Połącz awokado, 1/2 szklanki kwaśnej śmietany, chiles i sok z cytryny; rozłóż na połowę omletu. Omlet złożyć na pół i przełożyć na ciepły talerz. Top z pomidorami i pozostałym serem i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.