Stare krewetki i kasza w stylu Charleston mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 42g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pół na pół, mąka, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2237 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Charleston krewetki i kasza, Krewetki i kasza z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, oraz Charleston krewetki i kasza z sosem Tasso Blue Crab dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę, kaszę i sól do wrzenia w ciężkim rondlu z pokrywką. Wymieszać w pół na pół i gotować na wolnym ogniu, aż kasza zgęstnieje i zmięknie, 15 do 20 minut. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Krewetki skropić solą i pieprzem cayenne, skropić sokiem z cytryny. Odstawić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Miejsce andouille plastry kiełbasy w dużej patelni na średnim ogniu; smażyć kiełbasę, aż rumiane, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Zachowaj kapie z boczku na patelni.
Wymieszać krewetki i gotowane warzywa do kiełbasy andouille i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać z mąką, aby uzyskać gładką pastę. Włącz ciepło do niskiego poziomu i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina będzie średnio brązowa, od 8 do 10 minut. Obserwuj uważnie, mieszanina łatwo się pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
10
Wlać mieszaninę masło mąka na patelni z kiełbasą andouille, krewetki, i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Umieść patelnię na średnim ogniu i wlać bulion z kurczaka, boczek i sos Worcestershire, gotowanie i mieszanie, aż sos zgęstnieje i krewetki stają się nieprzezroczyste i jasnoróżowe, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.