Okłady Sumowe W Dni Powszednie
Okłady sumowe w dni powszednie to bezmleczny i pescatarian danie główne. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,37 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 16G tłuszczu i w sumie 409 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mieszankę coleslaw, olej canolan, tortille z mąki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille z mąki, możesz podążać za tym daniem głównym z Chipsy Z Cukru Cynamonowego jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybkie Weeknight Azjatyckich Turcja Sałata Okłady, Azjatycki Sum Okłady, oraz Cajun Catfish Wraps with Slaw dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mieszankę coleslaw, cebulę, pieprz i 1/4 łyżeczki przyprawy. Dodaj sos. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
W zamykanej plastikowej torbie połącz mieszankę naleśników i pozostałą przyprawę.
Dodaj rybę i wrzuć do płaszcza.
Na małej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj ryby na oleju na jasnozłoty kolor ze wszystkich stron i łatwo płatki rybne widelcem.
Nałóż mieszankę coleslaw na tortille; na wierzch z rybą i zwiń.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Sum działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Maison L ' envoye Attache Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir]()
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, leśną podłogę, colę, subtelny czarny pieprz i tostowe nuty dębu na podniebieniu. Mile widziana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.