Okłady Sumowe W Dni Powszednie

Okłady Sumowe W Dni Powszednie
Okłady sumowe w dni powszednie to bezmleczny i pescatarian danie główne. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,37 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 16G tłuszczu i w sumie 409 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mieszankę coleslaw, olej canolan, tortille z mąki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tortille z mąki, możesz podążać za tym daniem głównym z Chipsy Z Cukru Cynamonowego jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Szybkie Weeknight Azjatyckich Turcja Sałata Okłady, Azjatycki Sum Okłady, oraz Cajun Catfish Wraps with Slaw dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj mieszankę coleslaw, cebulę, pieprz i 1/4 łyżeczki przyprawy. Dodaj sos. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaWegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W zamykanej plastikowej torbie połącz mieszankę naleśników i pozostałą przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj rybę i wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Na małej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj ryby na oleju na jasnozłoty kolor ze wszystkich stron i łatwo płatki rybne widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Nałóż mieszankę coleslaw na tortille; na wierzch z rybą i zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Sum działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Maison L ' envoye Attache Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, leśną podłogę, colę, subtelny czarny pieprz i tostowe nuty dębu na podniebieniu. Mile widziana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn