Okruchy-Topped Pieczone Ryby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanych ryb z okruchami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 386 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka przyprawione bułki tartej, filety z dorsza, majeranek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okruchy pieczonej ryby dla dwojga, Pomidory Pieczone Z Okruchami, oraz Pieczona ryba z oliwkowo-Okruchową powłoką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Filety ułożyć na wysmarowanej blasze do pieczenia, doprawić solą i pieprzem. W małej misce, połączyć pozostałe składniki; pat na filety.
Piec 15-20 minut lub do rybie płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.