Okoń Morski W Paski Z Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami

Okoń Morski W Paski Z Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj paski labraksa z krewnymi pomarańczami i oliwkami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 31g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, olej canolan, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Okoń Morski Z Koprem Włoskim, Krewnymi Pomarańczami I Oliwkami, Bas w paski z karczochami i oliwkami, oraz Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać ryby, Skórka do góry; gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół. Odwróć rybę, zmniejsz ogień do średniej i nadal gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta i całkowicie ugotowana, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Przenieść rybę do naczynia do serwowania; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn