Okoń morski i duszone pory z sosem musztardowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 35g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką por, majeranek, filety z groupera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem, Pory w sosie musztardowym, oraz Grillowany okoń morski z sosem Miso-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodaj por; smażyć 4 minuty. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Wyjąć mieszaninę z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
5
Dodaj endywia do patelni. Smażyć 9 minut; mieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Endive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
6
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Zdjąć z ognia; wymieszać mieszaninę porów. Łyżka do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Połączyć wino, sok z małży, i 2 łyżki musztardy na patelni; gotować na średnim ogniu, aż do zmniejszenia do 2/3 puchar (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
9
Zdjąć z ognia; wymieszać z majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
10
Rozprowadzić 2 łyżki musztardy równomiernie po obu stronach filetów. Ułożyć filety na wierzchu warzyw i wlać mieszaninę wina na filety. Przykryć i piec w 400 przez 20 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.