Okoń Czarnomorski Yagihashi z Somenem i warzywami jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sake, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany łosoś Takashi Yagihashi i schłodzony Somen z sosem Ponzu, Okoń czarnomorski z marokańskimi warzywami i sosem Chile, oraz Projekt: mrożony makaron somen z kurczakiem i warzywami z pikantnym imbirowym sosem sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu przez 10 minut. Odcedzić bulion i zwrócić go do rondla. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W rondlu z wrzącą wodą, gotować somen do miękkości, ale nadal lekko żucia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Rozgrzać olej w woku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać shiitakes, groszek śnieżny, kapustę, kiełki fasoli, daikon, cebulę i marchewkę i lekko doprawić solą i pieprzem. Stir-smażyć na dużym ogniu, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Krople Sosu Sojowego
Grzyby Shiitake
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzodkiewka Daikon
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać olej sezamowy i sos sojowy; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
7
Filety doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Rozgrzać olej na dużej patelni, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj rybę, skórkę w dół, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż skóra jest chrupiąca, o 4 protokół. Włączyć filety i gotować, aż tylko nieprzezroczyste przez cały, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
10
Doprowadzić bulion do wrzenia. Podsmaż warzywa na dużym ogniu, aby je rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.