Okoń Chilijski Z Musztardą

Okoń Chilijski Z Musztardą
Okoń chilijski z musztardą wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 62g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, pani Dash przyprawy mix, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Okoń Chilijski Z Musztardą, Labraks Chilijski, oraz Labraks Chilijski.

Instrukcje

1
Pozostaw okonia morskiego w temperaturze pokojowej przez około 20 minut.Doprawić solą i pieprzem po obu stronach.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.Gotować okonia morskiego przez 4 minuty.Obrócić i nałożyć cienką warstwę musztardy gruboziarnistej, posypać przyprawą Lawry ' ego lub Panią Dash, a następnie posypać bułką tartą na wierzch.Przykryć patelnię i włączyć ciepło do niskiej przez 6-8 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca GruboziarnistaGorczyca Gruboziarnista
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
SeabassSeabass
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn