Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Asian Turkey sałaty Wraps spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 303 kalorie, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet ryżowy, kremowe masło orzechowe, dodatkowy sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego, Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego, oraz Okłady Z Sałaty Z Indyka Azjatyckiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, gotować indyka na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Grubo posiekać warzywa podsmażyć; dodać do patelni. Wymieszać w sosie teriyaki, sos hoisin, masło orzechowe, imbir, ocet i olej. Smażyć na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cebulą.
Umieść skąpe 1/2 szklanki mieszanki indyka na każdym liściu sałaty; złożyć sałatę nad nadzieniem.
Podawać z dodatkowym sosem hoisin w razie potrzeby.