Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj ogórków z topinamburu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, kurkumę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, oraz Krem z karczocha i zupa z topinamburu.
Instrukcje
1
Sok z cytryny wymieszać w dużej misce z zimną wodą.
Obrać karczoch jerozolimski i pokroić w grube na 1/2 cala rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
3
Przenieść jako pokrój do zakwaszonej wody (aby zapobiec przebarwieniom).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przynieś ocet, cukier, wodę, nasiona gorczycy, kurkumę, cayenne i 1 1/2 łyżeczki soli do wrzenia w średnim niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Schłodzić solankę do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Kurkuma
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Gotować Topinambur i cebulę w dużym garnku z wrzącą wodą 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Odcedzić i rozprowadzić na ręczniku kuchennym do ostygnięcia. Włożyć warzywa do szklanej lub ceramicznej miski i zalać je solanką. Ważyć warzywa z małym talerzem, aby utrzymać się w zanurzeniu, a następnie przykryć miskę szczelnie. Schłodzić, mieszając raz lub dwa razy dziennie, co najmniej 1 tydzień (aby umożliwić rozwój smaków).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania