Ogórki słodko-kwaśne
Słodkie i kwaśne ogórki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ocet, sól koszerna, pieprz serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne Azjatyckie ogórki, Pieczony łosoś z ogórkami słodko-kwaśnymi, oraz Rybne Teriyaki z ogórkami słodko-kwaśnymi.
Instrukcje
W średnim rondlu na dużym ogniu połącz ocet, sól, cukier, zmiażdżony ząbek czosnku i 1 pieprz serrano. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić do ostygnięcia.
Włożyć ogórki i czerwoną cebulę do dużej, niemetalicznej miski do serwowania z pozostałą papryką serrano i cienko pokrojonym czosnkiem i wrzucić do połączenia.
Gdy mieszanina octu ostygnie, przecedzić go do małej miseczki i zalać warzywami. Wymieszać, aby pokryć warzywa mieszaniną octu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.