Ogórek z zielonej fasoli i musztardy
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina aby spędzić w kuchni, zielona fasola i musztarda ogórek może być niesamowity bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Na 67 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 27. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier muscovado, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: ogórek z Zielonym chilli z musztardą / hari mirch kan achaar, Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, oraz Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą.
Instrukcje
Cebulę przełożyć na patelnię z 500 ml octu. Przykryć i gotować delikatnie przez 20 minut do miękkości. W międzyczasie fasolę blanszujemy przez 5 minut, a następnie odcedzamy.
Wymieszać mąkę, musztardę w proszku, kurkumę i sól selera.
Rozgrzać nasiona gorczycy w małej pokrywce patelni, aż usłyszysz ich popping, a następnie wrzucić je do mieszanki mąki. Stopniowo mieszać w pozostałym occie, aż będzie gładka.
Gdy cebula jest gotowa, wskazówka w mieszaninie octu przyprawowego i stale mieszać na ogniu, aż zgęstnieje.
Dodać blanszowaną fasolę i gotować, odsłonięte, przez 10 min, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj oba cukry i gotuj, często mieszając, przez 15 minut więcej, aż zgęstnieje. Łyżkę do sterylizowanych słoików (patrz końcówka) i zapieczętować na gorąco. Utrzyma się w chłodnym miejscu przez rok, ale kolor z czasem zniknie. Po otwarciu przechowywać w lodówce.