Ogórek słodko-kwaśny i czerwona cebula ogórki kiszone
Słodko-kwaśny ogórek i czerwona cebula ogórki kiszone jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, cukru, ogórków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodkie Ogórki Ogórkowe Chile, Słodko-kwaśne ogórki warzywne, oraz Słodkie ogórki ogórkowe Grandma Hall dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki i cebulę bardzo cienko pokroić na mandolinie lub nożem; cebulę opłukać i odcedzić. Umieścić oba w średniej misce. Obrać twarde zewnętrzne warstwy trawy cytrynowej i rozbić rdzeń młotkiem do mięsa lub grzbietem małego ciężkiego rondla, aż zostanie spłaszczony. Mielony rdzeń i dodać do miski.
Wymieszać cukier, sól, kolendrę, pieprz i ocet.
Wlać mieszaninę ogórków i schłodzić co najmniej 1 godzinę, delikatnie mieszając kilka razy.
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 dnia.