Ogórkowo-maślana Vichyssoise jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, sok z cytryny, vidalia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, oraz Maślanka Vichyssoise z rukolą.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; gotować 8 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj posiekany ogórek, ziemniaki i 2 puszki bulionu na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ziemniaki są bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków