Ogrodowa Warzywna Zupa Z Cukinii

Ogrodowa Warzywna Zupa Z Cukinii
Garden Veggie zupa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,41 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sera cheddar, kurczak, bazylia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Frittata Warzywna Ogrodowa, Garden Veggie Hummus Dip, oraz Garden Veggie Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion z kurczaka, ziemniaki, cukinia, cebula, marchew, koperek, bazylia, czosnek, tymianek i rozmaryn w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować zupę na wolnym ogniu, aż warzywa są całkowicie miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pozostawiając garnek na piecu, Przełącz element grzewczy na wyłączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać ser Cheddar do zupy; mieszać, aż ser się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn