Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Ogród Quinoa sałatka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka quinoa, Skórka z cytryny, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Herbed Quinoa Garden Veggie Salad, Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego), oraz Marynowana Sałatka Ogrodowa / Przygotowanie Ogrodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, gotować i mieszać quinoa na średnim ogniu 3-5 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pokryte, 12-15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Tymczasem w dużym rondlu przynieś 4 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Dodać szparagi i groszek snap; gotować, odkryte, 2-4 minut lub tylko do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
6
Wyjąć warzywa i natychmiast wrzucić do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Powrót wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3-4 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
9
Usunąć fasolę i wrzucić do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
10
Warzywa odcedzić; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
11
W małej misce ubić olej, sok z cytryny, natkę pietruszki, skórkę cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj pomidory i blanszowane warzywa do quinoa; skropić sosem i wrzucić do połączenia. Top z pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane