Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, oliwki utwardzone olejem, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, Ogolona Sałatka Z Kopru Włoskiego I Rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego Z Ogolonym Pecorino Pepato dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trzepaczka pierwsze 3 składniki w małej mieszance bowlto. Stopniowo ubij w oleju. Przyprawy do smaku z solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Wrzucić rukolę, koper włoski i oliwki w largebowl z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki