Ognista Salsa

Ognista Salsa
Przepis Ognisty Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 235 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Udaj się do sklepu i odbierz SOS adobo, ząbki czosnku, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ognista Czerwona Salsa, Ognista Salsa Owocowa, oraz Ognista Salsa brzoskwiniowa z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek na gorącym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pomidory i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, pod przykryciem, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Proces 1 szklanka mieszanki pomidorowej w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; powrót do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wymieszać kukurydzę i sól; gotować 3 minuty lub do całkowitego ogrzania. Wymieszaj kolendrę i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
KukurydzaKukurydza
SólSól
5
Podawać z Blue Corn chips.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blue Corn ChipsBlue Corn Chips
6
Uwaga: smak przypraw zwiększa się po schłodzeniu przez noc.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn