Ognista Czerwona Papryka Ziemniaki
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ogniste ziemniaki z czerwonej papryki mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, nasiona sezamu, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Ognista zupa z czerwonej papryki i pomidorów, Fiery Nadziewane Cherry Pepper Przekąski, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sos sojowy i pieprz cayenne w małej misce, aż pieprz cayenne się rozpuści; odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować ziemniaki w gorącym oleju, aż złoty kolor będzie brązowy, o 5 protokół. Wymieszać cebulę, paprykę i nasiona sezamu; gotować 1 minutę więcej.
Wlać mieszankę sosu sojowego na ziemniaki; gotować i mieszać, aż ciecz zostanie całkowicie wchłonięta, 1 do 2 minut.