Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ognisko żurawiny spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 495 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz orzechy włoskie, morele, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obiady Przy Ognisku, Bonfire bangers & beans, oraz Kiełbaski W Marynacie Ogniskowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz ocet, cukier, curry, imbir, goździki, ziele angielskie, cynamon i 1-1 / 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Do mieszaniny dodać cytrynę (Skórka i sekcje) i pomarańczę (Skórka i sekcje) oraz kawałki jabłka. Całość gotować na wolnym ogniu przez 10 minut-od czasu do czasu mieszając.