Odp: włoska czerwona cebula zapiekana ze świeżymi ziołami
Odp: włoska czerwona cebula zapiekana ze świeżymi ziołami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 543 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz okruchy z jednodniowego bochenka chleba na zakwasie zbożowym, pietruszkę płaską, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 330 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Yukon Gold i zapiekanka ze słodkich ziemniaków ze świeżymi ziołami, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Zdrowa Zapiekanka ziemniaczana z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż zacznie się spieniać, wrzucić pokrojoną cebulę do gorącego tłuszczu i smażyć je, często mieszając, aż uwolnią swój zapach i staną się miękkie i przezroczyste.Rozgrzej piekarnik do 425 stopni Fahrenheita.Podczas gdy piekarnik nagrzewa się, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, wlać dwie filiżanki śmietany na patelni na cebuli i gotować je razem, aż śmietana zgęstnieje i zmniejsza się o połowę, o piętnaście minutes.In oddzielną miskę, wymieszać dwie szklanki pełnoziarnistej bułki tartej na zakwasie z dwoma łyżkami mielonego świeżego tymianku i jedną czwartą szklanki mielonej włoskiej pietruszki płaskolistnej. Doprawić mieszankę bułki tartej i ziół nierafinowaną solą morską, tak jak Ci odpowiada.
Cebulę i śmietanę wyjąć z ognia. Na wierzchu doprawiona bułka tarta i pół szklanki startego sera pecorino romano.
Umieść tarkę cebulową w piekarniku nagrzanym do 425 stopni Fahrenheita i piecz przez dwadzieścia do dwudziestu pięciu minut lub do czasu, gdy bułka tarta i ser tworzą ładną złotą skórkę, a krem zaczyna bąbelkować.Cała cebula otarta na odpoczynek przez około pięć minut przed podaniem.