Odp: włoska czerwona cebula zapiekana ze świeżymi ziołami

Odp: włoska czerwona cebula zapiekana ze świeżymi ziołami
Odp: włoska czerwona cebula zapiekana ze świeżymi ziołami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 543 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz okruchy z jednodniowego bochenka chleba na zakwasie zbożowym, pietruszkę płaską, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 330 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka Yukon Gold i zapiekanka ze słodkich ziemniaków ze świeżymi ziołami, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Zdrowa Zapiekanka ziemniaczana z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż zacznie się spieniać, wrzucić pokrojoną cebulę do gorącego tłuszczu i smażyć je, często mieszając, aż uwolnią swój zapach i staną się miękkie i przezroczyste.Rozgrzej piekarnik do 425 stopni Fahrenheita.Podczas gdy piekarnik nagrzewa się, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, wlać dwie filiżanki śmietany na patelni na cebuli i gotować je razem, aż śmietana zgęstnieje i zmniejsza się o połowę, o piętnaście minutes.In oddzielną miskę, wymieszać dwie szklanki pełnoziarnistej bułki tartej na zakwasie z dwoma łyżkami mielonego świeżego tymianku i jedną czwartą szklanki mielonej włoskiej pietruszki płaskolistnej. Doprawić mieszankę bułki tartej i ziół nierafinowaną solą morską, tak jak Ci odpowiada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Cebulę i śmietanę wyjąć z ognia. Na wierzchu doprawiona bułka tarta i pół szklanki startego sera pecorino romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Umieść tarkę cebulową w piekarniku nagrzanym do 425 stopni Fahrenheita i piecz przez dwadzieścia do dwudziestu pięciu minut lub do czasu, gdy bułka tarta i ser tworzą ładną złotą skórkę, a krem zaczyna bąbelkować.Cała cebula otarta na odpoczynek przez około pięć minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn