Odp: pierogi z kurczakiem i bezglutenowe ze świeżymi ziołami

Odp: pierogi z kurczakiem i bezglutenowe ze świeżymi ziołami
Odp: pierogi z kurczakiem i bezglutenowe ze świeżymi ziołami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2328 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz piersi z kurczaka, cebulę, mąkę sorgo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak i pierogi bezglutenowe, Kurczak i pierogi bezglutenowe, oraz Malfatti bezglutenowe (pierogi ze szpinakiem i ricottą) w sosie pomidorowym (bezglutenowe, wegetariańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
przygotowanie pierogów: mąkę ryżową brązową, mąkę sorgo, mączkę migdałową, kaszę gryczaną i mąkę z tapioki wymieszać razem, a następnie wlać do mąki maślankę i wymieszać razem, aż będzie przypominała mączkę kukurydzianą. Odstawić, przykryć, na około osiem godzin lub na noc.Po namoczeniu ciasta na kluski przez noc lub około ośmiu godzin w maślance, wymieszaj pozostałe składniki z ciastem i uformuj ciasto ręcznie w kulki o średnicy około pół do pół cala. Odłóż je na bok podczas przygotowywania pozostałych składników.zakończenie zupy: rozpuścić dwie łyżki masła w garnku z grubym dnem, następnie dodać cztery uncje posiekanego boczku i gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SorgoMąka Sorgo
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
MaślankaMaślanka
GrykaGryka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
BoczekBoczek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć boczek z garnka i odstawić na bok.Wrzuć posiekaną cebulę, seler i marchewkę do garnka i gotuj, aż staną się miękkie i pachnące, następnie dodaj posiekanego kurczaka do garnka i gotuj przez trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
SelerSeler
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Wlać 1 1/2 do 2 ćwiartek świeżego bulionu z kurczaka do garnka i gotować na wolnym ogniu przez dziesięć minut, przykryte.Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, odkryć garnek zupy, dodać 1 szklankę świeżego lub mrożonego groszku angielskiego do zupy i upuścić uformowane pierogi, nie więcej niż trzy czwarte cala średnicy, do garnka. Przykryć garnek ponownie i pozostawić pierogi gotować bez zakłóceń przez osiem do dziesięciu minut.Po ośmiu do dziesięciu minutach odkrywamy garnek i mieszamy ze świeżymi mielonymi ziołami i zarezerwowanym boczkiem.Chochle do misek i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
BoczekBoczek
ZiołaZioła
GrochGroch
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn