Oczyszczający Imbir-Rosół

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj oczyszczający rosół imbirowo-rosołowy. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Oczyszczający imbir-rosół, Oczyszczająca Zupa Detox, oraz Oczyszczająca Zupa Garlicky Baby Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym garnku.
Dodać kurczaka, układając piersi na wierzchu.
Dodać 6 litrów wody (najlepiej przefiltrowanejlub wodę źródlaną); doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Pokrywa z pokrywką lekko uchylona. Reduceheat do niskiej; gotować na wolnym ogniu, aż piersi z kurczaka są tylko gotowane przez, o 30 protokół.
Przełożyć piersi z kurczaka na talerz; ostudzić, następnie przykryć i schłodzić. Kontynuuj gotowanie, odkryte, aż bulion będzie w pełni aromatyzowany, około 2 i pół godziny dłużej. Powrót piersizastosuj się do przewijania, około 5 minut.
Usuń kurczaka z bulionu. Gdy ostygnie do obsługi, grubo rozdrobnić mięso; wyrzucić skórę i kości.
Nad innym dużym garnkiem ułożyć drobnoziarniste oczka; odcedzić bulion, wyrzucając bryły w sitku (powinno się wymieszać około 8 szklanek bulionu). Doprawić solą.
Zupa rewarmowa. Podziel kurczaka między kokardki.
Wlać gorący bulion, dzieląc równo.
W razie potrzeby udekoruj zupę liśćmi kolendry.