Octu gotowane kury dziczyzny dla ich czystej prostoty

Octu gotowane kury dziczyzny dla ich czystej prostoty
Ocet gotowane kury gry dla ich czystej prostoty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1197 kalorii, 81g białka, oraz 77 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.91 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis od SippitySup ma 7 fanów. Mieszanka mąki, garść ziół, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Kury Dziczyzny Gotowane Octem, sheer khurman lub sheer korma, jak zrobić sheer khurma, oraz Gry Kury Pod Cegłami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawiając nienaruszoną skórę, przyciąć ptaki z widocznym tłuszczem. Doprawić obficie ze wszystkich stron solą i pieprzem; wewnątrz i na zewnątrz. Zwiąż nogi sznurkiem i podwiń skrzydła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
2
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku wystarczająco dużym, aby pomieścić oba ptaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać marchew, cebula i seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną; o 6 protokół. Doprawić mieszankę lekko i dodać zioła, cukier i oba octy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
ZiołaZioła
CebulaCebula
CukierCukier
4
Umieść ptaki w garnku piersi bok do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby ledwo je zakryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Umieścić pokrywkę na garnku i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez; o 25 protokół. Wyłącz ciepło i pozwól ptakom odpocząć w płynie do gotowania podczas przygotowywania sosu.W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
7
Dodać mąkę i gotować, ubijając przez 1 minutę. Stopniowo wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gładki i zagęszczony; około 3 protokół. W małych dodatkach dodać do około ½ szklanki płynu kłusowniczego z holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodaj tyle płynu, aby rozrzedzić sos do pożądanej konsystencji; użyj wyroku. Zwiększyć ogień do wrzenia. Wyłączyć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
9
Wyjmij kurczaka z płynu do kłusowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
10
Pozwól im dobrze osuszyć na stojaku, a następnie przenieś je na ciepły talerz do serwowania. Łyżka sosu nad ptakami do glazury skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Dekoruj więcej świeżych ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
12
Podawać na ciepło.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn