Ocet Jagodowy
Ocet jagodowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 13 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, jagody, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ocet Balsamiczny Jagodowy, Borówka Granat Napar Z Czerwonego Wina Ocet, oraz Ciasto Z Octem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku ułożyć jagody i zacierać masą ziemniaczaną.
Dodaj biały ocet winny, 2 łyżki cukru i liść laurowy na patelnię i zagotuj. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 4 godziny. Przecedzić mieszaninę przez drobne sito i wyrzucić ciała stałe. Kryj się i wyluzuj.