Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Country-style Collards może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Mieszanka cukru, fatback, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Spaghetti w stylu południowym z kolorami i boczkiem, Country-Style Coq Au Vin, oraz Country Style BBQ żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń i odrzuć łodygi i przebarwione plamy z zieleni. Warzywa dokładnie umyć; odcedzić i pokroić w paski 1/2 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
2
Gotować fatback i Hog jowl w gorącym oleju w 6-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż fatback jest ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fatback
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Usuń fatback i jowl, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fatback
4
Odcedzić, zastrzegając 1/4 szklanki kapieli.
5
Przynieś 4 szklanki wody, następne 3 składniki i 1/4 szklanki zastrzeżone kapie do wrzenia w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Dodaj jedną trzecią zieleni, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż zwiędną. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałymi zieleniami. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub do collards są miękkie.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.