Obfity zimowy Gulasz wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 56g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mąkę, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfity Zimowy Gulasz, Obfity Zimowy Gulasz Warzywny, oraz Obfity gulasz wołowy z pieczonymi zimowymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posypać wieprzowinę po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Brązowa wieprzowina w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Warstwa wieprzowiny i warzyw w 5-quart powolnej kuchence.
Posypać pozostałą po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
W małej miseczce wymieszać mąkę i masło; delikatnie mieszać do gulaszu po łyżce stołowej na raz. Zwiększyć ciepło do wysokiego ustawienia; przykryć i gotować 30 minut, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych