Obfite Polędwiczki Pitas
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieczywo pita, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Chili Z Polędwicy, Tex-Mex Pitas, oraz Śniadanie Pitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni gotować wołowinę w partiach w 2 łyżeczkach oleju na średnim ogniu, aż mięso osiągnie pożądaną doneness.
W tej samej patelni, saute papryki i cebulę w pozostałym oleju, aż chrupiące-miękkie.
Dodać sos wołowy i stek; ciepła przez.
Każdą pitę wymieszać z wołowiną, posypać serem. Złóż.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.