Obfite ciasto pasterskie z soczewicy i grzybów

Obfite ciasto pasterskie z soczewicy i grzybów
Obfite ciasto pasterskie z soczewicy i grzybów jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli, grzyby baby bella, niegazowaną margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Obfite ciasto pasterskie z soczewicy i grzybów, Obfita Zupa Z Soczewicy Grzybowej, oraz Paleo Shepherd ' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do duszenia, następnie przykryć i dusić do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedzić i przelać do małej miski do mieszania. Margarynę wymieszać z ziemniakami, aż się stopią, następnie dodać mleko ryżowe i zacierać, aż będzie puszysta. Przykryć i odstawić do czasu potrzebnego. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Podczas gotowania ziemniaków, rozgrzać olej na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodaj cebulę i smażyć na średnim ogniu, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać czosnek i grzyby i nadal smażyć, aż cebula jest złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj soczewicę i ich płyn i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Wymieszać z opcjonalnym winem, sosem sojowym, mieszanką przypraw, tymiankiem i pieprzem. Gotować delikatnie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SoczewicaSoczewica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Połącz skrobię kukurydzianą z wystarczającą ilością wody, aby rozpuścić ją w małym pojemniku. Wymieszać z mieszaniną soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
SoczewicaSoczewica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Dodaj szpinak, trochę na raz, gotowanie, aż wszystko zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
8
Usuń z ognia; smak dostosować przyprawy do własnych upodobań. Lekko olej 2-quart (najlepiej okrągły) danie zapiekanki, lub dwa talerze ciasto głębokie danie. Bułkę tartą równomiernie rozsypać na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
9
Wlać mieszaninę soczewicy, a następnie rozłożyć ziemniaki równomiernie na wierzchu. Jeśli używasz dwóch talerzy ciasta, podziel każdą mieszaninę równomiernie między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SoczewicaSoczewica
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
Piec przez 30 do 35 minut, lub aż ziemniaki zaczną się złociste i lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Odstawić na 5 do 10 minut, a następnie pokroić w kliny, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn