Obfita zupa ziemniaczana, Boczkowa i cebulowa

Obfita zupa ziemniaczana, Boczkowa i cebulowa
Obfita zupa ziemniaczana, boczek i cebula może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Jeśli masz cebulę, żółtka jaj, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Obfite Ziemniaki I Cheddar Z Boczkiem Zupa, Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Cebulą I Cheddarem, oraz Obfita Francuska Zupa Cebulowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć boczek przez około 7 protokół, lub aż lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do medium, dodać masło lub margarynę i cebulę i saute przez około 5 protokół, lub aż cebula będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać mąkę i dobrze wymieszać przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Zdjąć rondel z ognia i stopniowo dodawać wodę, dobrze mieszając. Wróć do płyty kuchennej, podnosząc ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
4
Dodać bulion i ziemniaki, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
ZiemniakZiemniak
5
W małej misce połącz żółtka z kwaśną śmietaną i wymieszaj. Stopniowo dodawać tę mieszaninę do zupy, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podgrzać, ale nie gotować. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn