Obfita zupa ziemniaczana, Boczkowa i cebulowa
Obfita zupa ziemniaczana, boczek i cebula może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Jeśli masz cebulę, żółtka jaj, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Obfite Ziemniaki I Cheddar Z Boczkiem Zupa, Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Cebulą I Cheddarem, oraz Obfita Francuska Zupa Cebulowa.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć boczek przez około 7 protokół, lub aż lekko rumiane. Zmniejszyć ogień do medium, dodać masło lub margarynę i cebulę i saute przez około 5 protokół, lub aż cebula będą miękkie.
Dodać mąkę i dobrze wymieszać przez minutę.
Zdjąć rondel z ognia i stopniowo dodawać wodę, dobrze mieszając. Wróć do płyty kuchennej, podnosząc ciepło do wysokiej.
Dodać bulion i ziemniaki, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
W małej misce połącz żółtka z kwaśną śmietaną i wymieszaj. Stopniowo dodawać tę mieszaninę do zupy, dobrze mieszając.
Podgrzać, ale nie gotować. Natkę pietruszki wymieszać tuż przed podaniem.