Obfita zupa z czarnej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 640 kalorii, 44g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz kolendrę, ostry sos, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Obfita Zupa Z Czarnej Fasoli, Obfite Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz Hearty Black Bean Chowder-Garnek Crock dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Gotować około 5 minut lub aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wołowinę; posypać kminkiem, chili w proszku i 1/2 łyżeczki soli. Gotować około 5 minut lub aż wołowina jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj fasolę, pomidory, zielone chiles, salsę i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Zęby Przyrodzenia
5
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu. Smak bulionu; dostosuj przyprawy w razie potrzeby i dodaj ostry sos, jeśli chcesz więcej przypraw. Dusić do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala