Nóż i widelec Grillowana Sałatka Cezar

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Cezar z grilla z nożem i widelcem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka długiej bagietki, sos sałatkowy Cezar, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nóż & Widelec Sałatka Jajeczna Kanapki Ze Szczypiorkiem, Włoska Zupa Z Nożem I Widelcem, oraz Warzywa pieczone widelcem i nożem.
Instrukcje
Rozgrzej grill na małym ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Pokrój bagietkę na mocno ostrej przekątnej, aby uzyskać 4 długie plastry o grubości około 1/2 cala. Lekko posmarować każdą ściętą stronę około połowy oliwy z oliwek.
Plastry bagietki Grill na rozgrzanym grillu, aż lekko chrupiące, 2 do 3 minut na stronie. Obie strony plasterków bagietki natrzyj na pokrojoną stronę czosnku i pokrojoną stronę pomidorów. Odstawić do ostygnięcia.
Posmaruj 2 wycięte boki ćwiartek rzymskich pozostałą oliwą z oliwek.
Grilluj ćwiartki rzymskie, aż lekko wysmażone, 2 do 3 minut na stronę.
Posypać grillowaną rzymską solą i odstawić do ostygnięcia.
Ułóż grillowaną ćwiartkę rzymską, pokrojoną bokiem do góry, na grillowanym plasterku bagietki.
Skropić każdy sosem Cezar i top z parmezanem. Doprawić solą i czarnym pieprzem.