Nowojorski pies uliczny

Nowojorski pies uliczny
Przepis New York Street Cart Dog może zaspokoić Twoje amerykańskie pragnienie w około 35 minut . Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 439 kalorii , 14 g białka i 14 g tłuszczu . Za 98 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka. 21 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz chili w proszku, cebulę, sos cebulowy i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Ta ocena jest całkiem niezła. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Jade's New York Style Pizza , New York Cheesecake i New York Strip With Beurre Maitre D'hotel .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
1
Rozgrzej olej w średniej wielkości rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i smaż, aż zmięknie. Dodaj miód, cynamon i proszek chili i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Dodaj ketchup, wodę, ostry sos, sól i czarny pieprz. Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż sos zgęstnieje, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Przełóż mieszankę do miski i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem. (Uwaga szefa kuchni: Sos można przechowywać w lodówce, przykryty, maksymalnie przez 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Nałóż ugotowane parówki na bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Posmaruj dolną połowę każdej bułki musztardą i polej każdą parówkę sosem cebulowym lub kiszoną kapustą, ewentualnie jednym i drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
żółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojonażółta Papryka, Grillowana, Obrana, Pozbawiona Pestek I Drobno Pokrojona
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn