Nowa Zapiekanka ziemniaczana z fasolką Lima i jajkiem
Nowa Zapiekanka ziemniaczana z fasolką Lima i jajkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chleb, fasola lima, młode ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Z Fasoli Lima, Fasola Lima z szynką, oraz Fasola Lima z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry ziemniaków gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie na 13 minut.
Dodać fasolę, i gotować 2 Więcej minut.
Usunąć z ciepła; dobrze spuścić.
Pulse chleb kromki w blenderze lub robocie kuchennym 8 lub 10 razy lub aż chleb jest kruchy.
Umieść plastry ziemniaków i fasolkę lima w natłuszczonym 10-calowym cieście do głębokich naczyń; posypać połową Gruyre i połową parmezanu. Wierzch równomiernie z jajkiem; posypać pozostałym serem, solą i pieprzem.
Wlać śmietanę wokół wewnętrznej krawędzi placka; posypać równomiernie bułką tartą.
Piec w 475 przez 10 minut lub do lekko rumiane.