Nowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolką

Nowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolką
Nowa zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, pomidory winogronowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka z zielonej fasoli IV dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować fasolkę szparagową w wrzeniu, aż do miękkości, ale firma do zgryzu, 5 do 10 minut; odcedzić i przenieść do naczynia 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Gotować i mieszać cebulę, ocet, czosnek, cukier, bazylia, i oregano na patelni na średnim ogniu, aż cebula zmięknie i półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula są bardzo miękkie i ciemnobrązowe, 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozprowadzić mieszankę cebuli na fasoli szparagowej i na wierzchu polać parmezanem. Ułóż pomidory, pokrój boki w dół, na warstwie parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotnie, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn