Nowa Zapiekanka Z Zieloną Fasolką
Nowa zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz parmezan, pomidory winogronowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka z zielonej fasoli IV dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować fasolkę szparagową w wrzeniu, aż do miękkości, ale firma do zgryzu, 5 do 10 minut; odcedzić i przenieść do naczynia 9x13-cala.
Gotować i mieszać cebulę, ocet, czosnek, cukier, bazylia, i oregano na patelni na średnim ogniu, aż cebula zmięknie i półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula są bardzo miękkie i ciemnobrązowe, 15 do 20 minut więcej.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozprowadzić mieszankę cebuli na fasoli szparagowej i na wierzchu polać parmezanem. Ułóż pomidory, pokrój boki w dół, na warstwie parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotnie, około 35 minut.