Nor Cal Carnitas

Nor Cal Carnitas
Ani Cal Carnitas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 54g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wapno kliny, kukurydza tortille, jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Carnitas AKA Carnitas de Pollo, Carnitas Caldo (Zupa Carnitas), oraz Tex-Mex Carnitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć kolby wieprzowe z lodówki na 1 godzinę przed gotowaniem. Nie usuwać kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Podgrzać smalec w dużym garnku ze stali nierdzewnej na dużym ogniu do 250 stopni F. garnek musi być wystarczająco duży, aby zmieścić wszystkie kawałki wieprzowiny Tyłek obok siebie, a nie na wierzchu, a najlepiej nie dotykając się nawzajem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj tyle smalcu, aby całkowicie zanurzyć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Dodaj cebulę i czosnek i niech brązowy, ale nie palić. Jeśli czosnek spala, musisz rozpocząć proces od nowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Cebulę i czosnek wyjąć ze smalcu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
SmalecSmalec
6
Ostrożnie dodaj kawałki wieprzowiny do smalcu,a następnie pozwól olejowi ponownie osiągnąć 250 stopni F. Nie pozwól, aby wieprzowina przyklejała się do dna lub boków garnka. Mieszaj co 30 minut, aby zapewnić równomierne zabarwienie. Gotować przez około 1 do 1 1/2 godziny. Wieprzowina powinna być w kolorze karmelowym z wewnętrzną temperaturą od 170 do 180 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
SmalecSmalec
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Pięć minut przed jesteś gotowy do usunięcia mięsa, posypać sól koszerną do oleju. Dalej gotować wieprzowinę jeszcze przez 5 minut, a następnie wyjąć wieprzowinę z oleju na talerz. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Mięso rozdrobnić i podawać z Pico de Gallo, ciepłe tortille, salsa, limonki i plastry rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Wszystkie składniki połączyć i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
10
Odstawić na 15 do 20 minut.
11
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia38
Magazyn