Nogi kraba z sosem maślanym czosnkowym

Nogi kraba z sosem maślanym czosnkowym
Nogi kraba z sosem maślanym czosnkowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz czosnek, klastry kraba śnieżnego, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Udka Kraba Królewskiego Z Masłem Czosnkowym, Udka z kurczaka w sosie czosnkowym Achiote, oraz Marynowane Udka Kraba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij szczelinę, długości, w skorupie każdego kawałka kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować czosnek w maśle, aż półprzezroczyste; wymieszać pietruszkę, sól, i pieprz. Nadal podgrzewać mieszaninę aż do bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj nogi kraba; wrzucić do herbu; pozostawić na wolnym ogniu w mieszaninie masła, aż do całkowitego ogrzania, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nogi KrabaNogi Kraba
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn