Noga jagnięca z masłem miodowym
Noga jagnięca z masłem miodowym wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 307 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, noga jagnięcina, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, oraz Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny. Zrobić wzdłużne szczeliny w połowie jagnięciny. Włóż plasterek czosnku do każdej szczeliny. Ułóż plastry boczku w krzyżujący się wzór na jagnięcinie.
Połącz marmoladę pomarańczową, Francuski dressing i sok z cytryny w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Ułożyć jagnięcinę na stelażu na patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, jeśli chcesz.
Pędzel jagnięcy z mieszanką Marmolady.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 45 minut lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio), fastrygując od czasu do czasu mieszaniną Marmolady.
Przełożyć jagnięcinę na półmisek.
Ubij masło i miód na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami laskowymi i bourbonem.
Podawać mieszankę masła z jagnięciną. W razie potrzeby udekoruj kwiatami szczypiorku, miętą, oregano, tymiankiem i warzywami.