Noga jagnięca bez kości
Noga jagnięca bez kości może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, piece top pikantne zioła farsz mix, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Noga jagnięca bez kości, Nadziewana Noga Jagnięca Bez Kości, oraz Grillowana noga jagnięca bez kości.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 5 min. lub do momentu, gdy grzyby będą miękkie i ciecz zostanie ugotowana. Lekko schłodzić.
W międzyczasie przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zmniejszając wodę do 1 szklanki i masło do 2 łyżek.
Dodać pieczarki i ser; lekko wymieszać.
Umieść jagnięcinę, pokroić bokiem do góry, na desce do krojenia; naciśnij, aby spłaszczyć.
Rozprowadzić mieszaniną farszu.
Zwiń, zaczynając od jednej długiej strony. Krawat zamykany w kilku miejscach sznurkiem kuchennym.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
SOS polać jagnięciną, posypać rozmarynem.
Piec 1 godz. 20 min. lub do jagnięciny średnio rzadkiej doneness (150F).
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 do 15 min. lub do średniej doneness (160F).