Noga jagnięca w stylu greckim
Noga w stylu greckim jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oregano, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jagnięcina Po Grecku, Regał W Stylu Greckim Z Jagnięciną, oraz Noga jagnięca-bez kości-styl grecki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze przecedzić olej, cebulę, czosnek, koperek, sok z cytryny, skórkę i oregano. W naczyniu do pieczenia wlać marynatę na jagnięcinę i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
Wyjąć z lodówki 1 godzinę przed gotowaniem. Rozpal grilla. Zeskrobać marynatę i doprawić jagnięciną solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanym ogniu przez 28 minut, obracając raz, aż do średnio rzadkiego.
Przenieść na powierzchnię i odstawić na 10 minut. Jagnięcinę pokroić na ziarno i podawać.