No-Fuss Meat Loaf
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka jaj, keczup, instant farsz mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meat Loaf, Tex-Mex Meat Loaf, oraz Mama ' s Best Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka i wodę. Wymieszać mieszankę farszu i Zawartość opakowania przypraw. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Wciśnij w nieostre 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa. Doprawić ketchupem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1 / 2 godzin lub aż nie pozostanie różowy i termometr do mięsa czyta 160°.