No Bake Vegan Creme Tartlets
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Nie Piec Vegan Creme Tartlets spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 84 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 950 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt ze stewianu, olej kokosowy, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crème brûlée tartlets, Tartaletki Czekoladowo-Wiśniowe (Bez Pieczenia), oraz Tartaletki Truflowe Z Jagodami Bez Pieczenia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy nerkowca w młynku do przypraw / kawy, pojemniku na Młynek osobistego blendera lub małym robocie kuchennym. Proces aż drobno zmielone lub sproszkowane, około 30 do 60 sekund – to jest w porządku, jeśli zaczyna się zlepiać.
Dodaj klon, olej, alternatywę mleka, skrobię, wanilię i sól (przenieś wszystko do blendera, jeśli używasz zwykłej szlifierki) i proces, aż będzie gładki i kremowy. Test smaku. Blend w stewii, aby zwiększyć smaki, w razie potrzeby.Naciśnij makaroniki do 8 Mini tartlet lub cupcake foremki / puszki. Odmiana Choco dobrze trzyma się razem, a nawet może być ukształtowana w kształt tartlet bez formy lub puszki.Podzielić nadzienie nerkowca równomiernie między miseczkami tartlet.Zamrozić na 15 minut.Na wierzch świeże jagody.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do pożarcia.