No-Bake Lime Chiffon Pie

No-Bake Lime Chiffon Pie
No-Bake Lime Chiffon Pie może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 258 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żelatynę, graham cracker crumb crust, mleko skondensowane, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cytrynowy Placek Szyfonowy, Tort Z Szyfonu Limonkowego, oraz Deser Z Szyfonu Limonkowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-quart, umieścić sok z limonki; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić na 1 minutę, aby zmiękczyć.
3
Podgrzać na średnim ogniu około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
5
W średniej misce wymieszaj mleko skondensowane i barwniki spożywcze. Wymieszać z sokiem z limonki. Używając gumowej szpatułki, złóż wszystkie, ale 1/4 filiżanki ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Rozłóż w cieście, wygładzając wierzch. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
7
Przed podaniem udekoruj ciasto pozostałą 1/4 szklanki ubitej polewy i plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn