No-Bake Coconut Kefir Wegański Sernik
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli 97 centów za porcję spada w budżecie, No-Bake Coconut Kefir wegański sernik może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 411 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać agar agar w proszku, wegańskie ciasteczka waflowe, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bez pieczenia Sernik kokosowy Kefir, No-Bake Lemon (Coconut) Macaroon Cheesecake & No-Bake Treats Cookbook Launch, oraz Giraffe ' s Love No-Bake wegański Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po pierwsze, drobno zmiażdżyć ciasteczka tak, że są one o konsystencji migdałowy posiłek, i mieszanie w cynamonie, Jeśli za pomocą. Uważam, że robot kuchenny pomaga uzyskać lepszą teksturę, ale można go również rozbić w szczelnej plastikowej torbie za pomocą wałka do ciasta.
Przenieś okruchy do średniej miski i wymieszaj z roztopioną margaryną lub olejem kokosowym, upewniając się, że zwilżysz wszystkie okruchy i nie pozostawisz suchych plam w mieszaninie.Lekko nasmaruj 10-calową okrągłą miskę sprężynową i wciśnij mieszaninę okruchów do dna, wygładzając ją równomiernie dnem miarki lub szkła.
Umieść go w lodówce na czas being.In średni rondel, połączyć jogurt kokosowy, kefir kokosowy i mleko kokosowe.Osobno wymieszaj agar, cukier i maranta w małym naczyniu, uważając, aby równomiernie rozprowadzić wszystkie suche składniki. Pomoże to zapobiec tworzeniu się grudek.Powoli posyp tę suchą mieszankę do rondla, energicznie ubijając, aż będziesz pewien, że wszystko zostało włączone, a na dnie patelni też nie ma grudek.Włącz piec na średnie ciepło i od czasu do czasu trzepać (ale nie odchodź!) w miarę zbliżania się do temperatury, aż pęcherzyki pękną na powierzchni i odczują znaczne zagęszczenie.Wyłączyć ogień, ubić wanilią i odzyskać schłodzoną skórkę.
Wlej gotowane nadzienie do patelni springform i dotknij go kilka razy na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza i wyrównać wierzch.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej przed przeniesieniem sernika do lodówki, aby ostygł; przyspieszenie tego procesu osłabi żel i doprowadzi do synerezy.Schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.