No-Bake Chocolate Yule Log with Chocolate Mushrooms

No-Bake Chocolate Yule Log with Chocolate Mushrooms
No-Bake Chocolate Yule Log with Chocolate Mushrooms may be a good recipe to expand your deserowy repertuar. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.98 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czekoladowych pocałunków, słynnych wafli czekoladowych nabisco, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Chocolate Yule Log, Chocolate and Nut Yule Log, oraz Chocolate Yule Log dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietana pokonać, kakao, 3 Tbs. Likier i cukier na sztywne szczyty w dużej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wymieszać marmoladę z 2 Tbs. Likier w średniej misce. Wybierz talerz długi i wystarczająco szeroki, aby pasował do 12-calowego Yule log z dwoma węzłami.'
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Na płaskiej stronie pierwszego wafla rozłóż niewielką łyżeczkę marmolady i 1 1/2 łyżeczki. z mieszaniny śmietany na całej powierzchni, a następnie top z innym wafel, płaska strona do góry. Powtarzaj, aż będziesz miał około 3 cali wafli. Stos stos z boku pod lekkim kątem na talerzu serwowania. Dodawaj do dziennika, aż pozostanie 16 wafli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
4
Stos 8 wafli, również pod niewielkim kątem, z każdej strony kłody, tworząc dwa węzły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
5
Pozostałą bitą śmietanę rozprowadzić na całej kłodzie, całkowicie pokryć, a następnie utworzyć "korę", biegnąc zębami widelca wzdłuż kłody i każdego węzła. Przykryć delikatnie folią i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
KoraKora
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Używając wykałaczki lub szpikulca do lodu, zrób mały otwór w dnie każdego nonpareil. Do każdego otworu wbij czekoladowy pocałunek, aby uformować grzyby. Udekorować kłodę kępkami grzybów, a na talerzu rozsypać maliny. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn