No. 1 Stojak Na Owoce Brzoskwinia Cobbler
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj No. 1 Fruit Stand Peach Cobbler. Na 1,12 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz lody, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czas przygotowania i gotowania: około 1 godziny
Obrać i pit brzoskwinie i pokroić w-cal grubości klinów, upuszczając plastry do płytkiej 2-do 3-quart owalne lub inne naczynie do pieczenia. Delikatnie wymieszać w 1/3 szklanki cukru; smak, i dodać trochę więcej cukru w razie potrzeby.
W misce, ubij masło i pozostały 1/3 szklanki cukru, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w 1/3 szklanki mleka.
W innej misce wymieszaj 1 szklankę mąki, proszku do pieczenia i soli.
Dodać do mieszaniny masła z innym 1/3 szklanki mleka i mieszać do połączenia. Ciasto powinno być sztywne i lepkie; jeśli jest zbyt suche, dodaj trochę więcej mleka; jeśli cieknące, dodaj mąkę. Wymieszać wanilią.
Upuść ciasto przez łyżki stołowe równomiernie na przygotowanych owocach (niektóre owoce pokażą się).
Piec w piekarniku 350, aż top jest rumiane i owoce bulgotanie, 35 do 40 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej: miarka do misek i skropić śmietaną na każdej porcji w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.