Nigella-płaszczki nasienne

Nigella-płaszczki nasienne
Flatbreads Nigella-seed może być właśnie chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, nasiona Nigelli, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z pestek squasha i Nigelli, Nigella ' s Breakfast Bars, oraz Nigella Lawson Roquamole.

Instrukcje

1
Połącz drożdże, wodę i olej w małej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mąkę i sól połączyć w dużej misce i zrobić dobrze w środku mieszaniny. Wymieszać z mieszaniną drożdży i nasionami Nigelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Umieść ciasto w wysmarowanej misce, obracając się do wierzchu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ciasto podzielić na 20 równych kawałków i uformować w bardzo cienkie rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Niech ciasto odpocząć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Podgrzej dużą patelnię ciężką na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać płaski chleb, jeden na raz; gotować, aż pęcherze i nadmuchane. Obróć flatbreads over; gotować 1 więcej minut.
9
Zdejmij i przykryj, aby zachować ciepło i giętkość.
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn